Foto: DELFI
Šovasar Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ nebūs iespējams rīkot lielkoncertus, tāpēc ir pieņemts lēmums dziedātāja Dona 14. augusta koncertu "Es nāktu mājās" pārcelt uz 2021. gada 1. jūliju, portālam "Delfi" apstiprināja mūziķa menedžmenta pārstāvji.

Koncerts, tāpat kā bija plānots šogad, notiks Daugavas stadionā, Rīgā.

"Lai arī šobrīd piedzīvojam pavisam neparedzētus apstākļus un neziņas laiku visā pasaulē, manu klausītāju, mūziķu un darbinieku veselība un drošība vienmēr bija, ir un būs pirmajā vietā. Diemžēl šovasar mums visiem nāksies iztikt bez un ilgoties pēc lieliem mūzikas notikumiem. Koncerti ir svētki, kurus vienmēr ļoti gaidu – šoreiz mums visiem nāksies tos gaidīt nedaudz ilgāk, taču esmu pārliecināts, ka mūsu atkalredzēšanās 2021. gadā būs vēl īpašāka, " saka Dons.

Šīs vasaras Daugavas stadiona lielkoncerts bija plānots kā līdz šim grandiozākais Dona koncerts, kurā tiktu iekļauta jaunā programma no topošā albuma kopā ar jau iemīļotiem skaņdarbiem, vēl nepieredzētu skatuves un gaismu dizainu, kā arī ar vairāku īpašu viesmākslinieku dalību.

Iegādātās biļetes būs derīgas uz jauno koncerta datumu 2021. gada 1. jūliju

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!