Foto: Publicitātes foto. Ansamblis "Rustavi"
Dzintaru koncertzālē 10. jūlijā uzstāsies Gruzijas mūzikas leģendas – etnodžeza dīva Nino Katamadze un ansamblis "Rustavi", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no "Art Forte".

Šis projekts ir gruzīnu tautas dāvana Latvijai – vienā koncertā sastapsies visspilgtākie un vispieprasītākie tradicionālās un mūsdienu gruzīnu mūzikas pārstāvji.

Ansamblis "Rustavi" – Gruzijas lepnums un nacionālā mantojuma sargātājs – šogad svin savu 50 gadu jubileju. Pusgadsimta laikā tas uzstājies vairāk nekā 80 valstīs, sniedzis vairāk nekā 5000 koncertu. Turklāt Gruzijas labākais vīru koris nav vienīgais ansambļa dārgums: "Rustavi" sastāvā ietilpst izcila, meistarīga dejotāju trupa, kas uzstāsies arī Dzintaros.

Etnodžeza dziedātāja Nino Katamadze ir Latvijā jau labi pazīstama. Viņas stils tiek dēvēts par ļoti īpašu – "džeza un blūza, temperamentīga funky un izdomas bagāta fusion kokteili viņa dāsni jauc ar pirmatnējā folklorā sakņotas mūzikas bāzi."

"Kā jau īsta etnodžeza dīva, viņa dzied nevis vārdus, bet jūtas, ieraujot melodiju, noskaņu un emociju straumē gan savu mūziķu grupu "Insight", gan visu publiku," raksta koncerta rīkotāji.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Dzintaru koncertzāles, visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!