Foto: Publicitātes foto

Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē 8. novembrī pulksten 19.30 norisināsies pasākums "Piektdienas vakara muzikālais šovs" kopā ar populāriem dziedātājiem – Aiju Vītoliņu, Kristīni Prauliņu, Grētu Grantiņu, Dagni Roziņu, Ralfu Eilandu, vokālo grupu "Framest" un "The Beach Band", portālu "Delfi" informē koncertzāles pārstāvji.

Programmā baudīsim šarmantākās 20. un 21. gadsimta melodijas no Leonarda Bernsteina (Leonard Bernstein) un Antonija Ņūlija (Anthony Newley) mūzikliem, amerikāņu mūzikas hitus no Reja Čārlza (Ray Charles), Maikla Džeksona (Michael Jackson) un Džeimsa Brauna (James Brown) daiļrades, kā arī Elvisa Preslija (Elvis Presley), Luisa Ārmstronga (Louis Armstrong), Ellas Ficdžeraldas (Ella Fitzgerald) un Maikla Bublē (Michael Bublé) neaizmirstamos skaņdarbus.

Skanēs Lady Gaga un Bredlija Kūpera (Bradley Cooper) duets "Shallow" no filmas "Zvaigzne ir dzimusi", par kuru Lady Gaga saņēma prestižo "Oskara" balvu. Dienvidnieciskas noskaņas ieskanēsies koncerta otrajā daļā ar Čika Koreas (Chick Corea), Džerija Rosa (Jerry Ross) un Boba Merila (Bob Merrill) skaņdarbiem. Tāpat skanēs Raimonda Paula un Zigmara Liepiņa melodijas.

Uz Dzintaru koncertzāles mazās skatuves kāps Kristīne Prauliņa, Rūta Dūduma, Aija Vītoliņa, jaunās paaudzes skatuves spīdekļi Grēta Grantiņa, Dagnis Roziņš, arī Ralfs Eilands, grupa "Framest" un "The Beach Band": Jānis Ķirsis (klavieres), Rihards Goba (ģitāra), Oskars Ozoliņš (trompete), Dāvis Jurka (saksofons), Laura Rozenberga (trombons), Krišjānis Bremšs (sitaminstrumenti) un Jānis Rubiks (kontrabass).

Vēsturiskā Dzintaru Mazā zāle ar 500 skatītāju vietām pēc vairāku gadu rekonstrukcijas un restaurācijas darbiem tika atklāta 2015. gada maijā, sniedzot iespēju koncertdarbību Dzintaros turpināt visa gada garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!