Pirmdien, 12. aprīlī saņemts ekspertīzes slēdziens, kurā norādīts, ka Liepājas klubā "Fontaine Palace" pērnā gada nogalē ugunsgrēka izcelšanās iemesls bijis mākslīgi radīta degšana ēkas pagrabstāvā, portālu "Delfi" informē VUGD Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Foto galerija

Pamatojoties uz šo atzinumu, izmeklēšana turpināsies pēc krimināllikuma 185. panta 2. daļas – Par svešās mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā(..).

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka pērnā gada 30.decembrī plkst .05:57 policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Dzirnavu ielā 4, nakts kluba "Fontaine Palace" ēkā nenoskaidrotu iemeslu dēļ izcēlies ugunsgrēks. Uguns plosīšanās rezultātā izdegusi ēka ap 900 kvadrātmetru platībā. Cietušu cilvēku šajā negadījumā nebija.

Atgādinām, ka drīz pēc ugunsgrēka vairāki Latvijas klubi vienojās atbalsta pasākumu sērijā nodegušajam Liepājas "Fontaine Palace". Savukārt kluba īpašnieks Stīns Lorencs jau uzsācis "Fontaine Palace" atjaunošanas darbus.

Kā portālu "Delfi" informēja "Fontaine Entertainment" pārstāvis Edgars Āboliņš, pirmie pasākumi atjaunotajā klubā plānoti jau šī gada jūnijā. Klubs tiks pilnībā atjaunots iepriekšējā vietā un izskatā, tiesa gan, ir gaidāmi arī vairāki jauninājumi un telpu izvietojuma risinājumi. Tāpat jau ziņots, ka augustā norisināsies tradicionālais "Fontaine Festival".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!