Foto: Publicitātes foto

"Ewert and The Two Dragons" koncertu, kas notiks 1.martā koncertzālē "Palladium", iesildīs pašmāju grupa "Momend", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

"Momend" vokālists un dziesmu autors Kārlis atklāj, ka grupas dalībnieki ir "ārkārtīgi priecīgi un pagodināti par iespēju uzstāties kopā ar "Ewert and the Two Dragons". Viņi ir pierādījuši, ka ir iespējams sasniegt daudz, un nav svarīgi no kurienes tu nāc. Viņu panākumi noteikti iedvesmo daudzus jaunos Baltijas mūziķus, tajā skaitā arī mūs pašus, tāpēc šī uzstāšanās ir jo īpaši patīkama".

"Momend ir indī folk stilā spēlējoša grupa, kas tika izveidota 2009.gada nogalē kā vokālista un ģitārista Kārļa Strūberga un bundzinieka Normana Bārbala duets. Vēlāk grupai pievienojās Jurģis Priedītis un Elvijs Pārpucis, līdz ar ko grupas skanējums ir pilnveidojies, kļuvis niansētāks un dinamiskāks," vēsta koncerta rīkotāji.

2011.gada pavasarī "Momend" uzvarēja vairākos jauno grupu konkursos, iegūstot iespēju uzstāties pašmāju un ārzemju festivālos. Debijas albums "Episodes of Trust", iepriekšējā gada jūnijā nāca klajā mūzikas apgādā "I Love You Records".

Biļetes uz grupas "Ewert and the Two Dragons" koncertu pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs un www.palladium.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!