Foto: Publicitātes foto

Festivālu "Fono Cēsis", kas notiks "Cēsis 810" svinību gaitā, 22. un 23. jūlijā, papildina "Fonokluba" gada vērienīgākā divu dienu ballīte kas notiks ne tikai pašā klubā, bet arī atstās tā telpas un apmeklētājus dancinās āra terasē, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Abu festivāla dienu laikā par dejām rūpēsies dīdžeji All-Viss, Dub:ra, Artis Volfs, kā arī prestižā pasaules dīdžeju čempionāta “DMC online” finālists Monsta jeb Uldis Cīrulis.

Festivāla laikā “Fonoklubā” ballīte izies ārpus ierastajiem rāmjiem. Atsevišķa dīdžeju skatuve tiks uzstādīta klubam pieguļošajā pagalmā un par godu šai nedēļas nogalei tiks pagarināts darba laiks.

Atgādinām, ka bezmaksas festivāls norisināsies pilsētas stacijai pieguļošajā teritorijai jeb “Smilšu laukumā”, savukārt “Fonoklubs” atrodas Cēsīs, Rīgas ielā 47.

Jau ziņots, ka “Fono Cēsis” programmā divu dienu laikā uzstāsies pazīstamais britu folkroka mūziķis Frenks Tērners (Frank Turner), pašmāju “Dzelzs vilks”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Inokentijs Mārpls”, “Laika suns”, “Laime pilnīga”, “Bandmaster”, “Linga”, Haralds Sīmanis, “Franco Franco”, “Doni Tondo”, “Irving Ark” “RR Band”, “Tonick”, viesi no Igaunijas “Sibyl Vane”, kā arī dīdžeji Artis Dvarionas un Egons Reiters.

Sadarbībā ar Cēsu pašvaldību, festivāla teritoriju šogad papildinās arī telšu pilsētiņa viesiem no tālākām vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!