Foto: Publicitātes attēli

Festivālā "LMT Summer Sound" ieviests oficiālais dress-code - jūrnieku stils. Festivāla organizatori aicina ikvienu apmeklētāju Liepājā 11. un 12. jūlijā ierasties jūrnieku ekipējumā - ar atbilstošiem apģērbiem, aksesuāriem un atribūtiem.

Festivāla rīkotāji nolēmuši izsludināt oficiālo dress-code, lai festivāla apmeklētājiem dotu iespēju izpaust savu radošo un pozitīvo enerģiju.

"LMT Summer Sound" festivāls šogad norisināsies jau ceturto reizi un uz festivāla skatuvēm Liepājā apmeklētājus priecēs ievērojamas Latvijas un pasaules mūzikas zvaigznes. Kopumā divu dienu laikā, no 11. līdz 12. jūlijam, klausītājus priecēs vairāki desmiti dziedātāju, grupu un dīdžeju gan pludmalē, gan Liepājas Jūrmalas parkā.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro, komplekts ar ieejas biļeti telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro, pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksā 7 eiro. Pieejamas arī VIP biļetes.

Šogad festivāla organizatori apmeklētājus sagaidīs ar paplašinātu telšu pilsētiņu, jaunām aktivitāšu zonām un uzlabotu teritorijas plānojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!