Foto: Publicitātes foto
Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" programmā 15. augustā uzstāsies vācu vijolnieks Baptiste Pavliks (Baptiste Pawlik). Viņš būs festivāla noslēguma koncerta galvenais viesis, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Pavliks ir uzstājies kopā ar dažādiem pasaulē slaveniem mūziķiem, tai skaitā Robiju Viljamsu un Selīnu Dionu. Viņš uzstājies arī Vatikānā pēc Pāvesta Benedikta XVI uzaicinājuma. Jūrmalā vijolnieks uzstāsies kopā ar savu mūzikas ansambli "Trio Paris Royale". Instrumentālajā koncertā izskanēs dažāda stila kompozīcijas – no "french café" un čigānu džeza, no tango līdz popmūzikas zvaigžņu "Coldplay" un Maikls Džeksons repertuāra.

Kā īpašs pārsteigums latviešu publikai būs autora interpretācijas slavenām latviešu tautasdziesmām, kuras mūziķi no "Trio Paris Royale" ir īpaši sagatavojuši šim koncertam.

"Trio Paris Royale" muzicē arī ģitārists Tino Kāls (Tino Kahl) un basģitāras virtuozs Mihaels Kerauss (Michael Kehraus).

Biļetes uz festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" koncertiem pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!