Foto: Publicitātes attēls

21.augustā pulksten 20.00 festivāla "THE BEST OF Summertime — aicina Inese Galante" noslēguma vakarā Dzintaru koncertzāles viesus gaida muzikālā šova - pasaules dižpārdokļa "Piaf! The Show" - pirmizrāde. Kopš pirmizrādes uz šo šovu aptuveni piecdesmit valstīs jau ir pārdotas vairāk nekā miljons biļešu. Izrāde vēsta par franču šansona leģendas Edītes Piafas dzīvi un daiļradi, ļaujot skatītājiem pilnībā izbaudīt pagājušā gadsimta sākuma Parīzes atmosfēru.

Filmas "La Vie En Rose" iedvesmotais šovs, kura autore ir teātra režisore Žila Marsala no Nicas, ar Piafas dziesmām un spilgtām vizualizācijām atklāj dižās dziedātājas dzīvesstāstu. Viņa sevī iemieso veselu laikmetu un ir kļuvusi par vienu no Francijas simboliem. Izrādē tiks demonstrēti reti kadri – līdz šim nepublicēti Piafas laika Parīzes kulta vietu attēli. Pēc divu gadu pauzes šovs atkal dodas pasaules turnejā, lai skatītājiem atklātu visu spožās mākslinieces jūtu dziļumu. Viņas dzīves moto bija: “Nekas nav jānožēlo!”

Galveno lomu šovā "Piaf! The Show" izpilda aktrise un dziedātāja Natālija Lermita, kas ir labākā Piafas repertuāra izpildītāja Francijā un viņas daiļrades “mantiniece”. Lermitas uzstāšanās apbūra "The Guardian" un "New York Times" kritiķus, bet pats Alēns Delons pēc šova noskatīšanās atzina, ka aktrise uz skatuves neatveidoja lomu, bet gan pilnībā pārtapa par Piafu.

“Piafai piemita burvju spēja padarīt visu tumšo gaišu. Tas vienmēr ir iedvesmojis un aizkustinājis mūs pašus, un mēs ceram, ka aizraus arī ikvienu mūsu viesi,” saka iestudējuma režisore Žila Marsala.

Līdztekus šovam leģendārās franču dziedātājas cienītājus Latvijā šajā vakarā gaida vēl viens pārsteigums: pirms "Piaf! The Show" izrādes festivāla "THE BEST OF Summertime — aicina Inese Galante" viesiem būs unikāla iespēja personiski iepazīties ar māksliniekiem, kuri vakarā uzstāsies, un uzdot tiem dažādus jautājumus. Tikšanās notiks Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē plksten 18.00. Biļetes uz izrādi iegādājamas internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!