Foto: Publicitātes foto
12. augustā festivāla "Mūzika un kino" ietvaros Dzintaru koncertzālē ar īpašu programmu uzstāsies grupa "Ļeņingrad", kas savien klausītājiem sagatavojusi īpašu programmu - "Klasika". Tajā būs iekļautas ne tikai "Ļeņingrad" jaunās dziesmas, bet arī iemīļotākie un vērtīgākie skaņdarbi no grupas daiļrades, vēsta festivāla organizatori.

"Kolektīva sensacionālo atgriešanos ir noteikuši divi faktori: pārāk daudz lūgumu atgriezties un jaunas, radošas idejas, kuru īstenošanai nepieciešams vecais, rūdītais grupas sastāvs.

Tās līderis Sergejs Šnurovs beidzot ieklausījies tautas balsī un nolēmis parādīt savu grupu visā tās krāšņumā - ar taurēm, bungām un vājprātīgu vokālu. Grupai izjūkot un apvienojoties no jauna, tā ir kļuvusi vēl lieliskāka un skaļāka. Tagad uz skatuves atrodas ap divdesmit mūziķu, lielisko džeza dziedātāju Jūliju Koganu, sauktu "Juļa-Kājas", ieskaitot," vēsta festivāla organizatori.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, biļešu cenas - no 10 līdz 60 latiem.

Jau vēstīts, ka festivāla 'Mūzika un kino' (International Music&Film Festival IMFF) goda prezidents būs izcilais serbu kinorežisors Emirs Kusturica, bet festivāla viesu vidū virtuozais duduka spēlētājs Dživans Gasparjans un grupa "Nouvelle Vague", kā arī daudzi citi slaveni mākslinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!