"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 10. decembrī no pulksten 18.00 tiešraidē no lidostas "Rīga" vērot Latvijas rokgrupai "Pērkons" veltītās virtuālās realitātes īsfilmas "Pērkons. A VR Rockumentary" Ņujorkas pirmizrādes iesildīšanas ballīti.

Ieskandinot pirmizrādi ASV, pasākuma laikā notiks sarunas un intervijas tiešsaistē no Ņujorkas ar Juri Kulakovu, Ievu Akurateri un filmas radošo komandu, kā arī ar mūzikas žurnāla "Rolling Stone" pārstāvjiem. Tāpat tiks atvērts pirmais "Pērkona" DVD ar grupas jubilejas tūres "Sapumpurots zars" Ogres koncerta ierakstu.

Skatītājiem ir iespēja baudīt koncertu ar "Pērkona" mūziku grupas "Rollmans Band" izpildījumā, noskatīties "Pērkons. A VR Rockumentary" īsfilmu un piedzīvot pirmizrādes emocijas tiešraidē no Ņujorkas.

ASV tapusī virtuālās realitātes īsfilma "Pērkons. A VR Rockumentary" stāsta par leģendāro grupu "Pērkons" un tās lomu PSRS sabrukumā. Filmas veidotāji ir Mineapolē, ASV bāzēta reklāmas aģentūra "Fallon Worldwide".

Filmas pirmā publiskā izrādīšana norisinājās šī gada maijā "VivaTech" konferencē, Parīzē, izsaucot lielu skatītāju interesi un pozitīvas emocijas. Šī gada septembrī Rīgā notika filmas starptautiskā pirmizrāde.

Ikvienam interesentam ir iespēja filmu "Pērkons. A VR Rockumentary" ar virtuālās realitātes brillēm noskatīties LMT Brīvības centrā, Rīgā, Ģertrūdes ielā 12. Savukārt tiešraide no ballītes lidostā "Rīga" skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!