Foto: Publicitātes foto
Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" 28. martā pulksten 10 rīkos kopīgas svētdienas brokastis, lai nosvinētu aizvadīto desmitgadi un svētku ieraksta "Desmit pāri" izdošanu.

Kā informē fonda "Viegli" pārstāvji, svētku brokastis norisināsies fonda "Viegli" "Facebook LIVE" formātā. Saite uz "online" brokastīm šeit.

Mūzikas ieraksta vāciņu rotā frāzes: "Mēs, "Vieglie", turpinām iet Ziedonim pa pēdām. Fonda "Viegli" misija ir "Latvija ir brīnumskaista zeme, bet skaistajam jāpalīdz parādīties", tādēļ fonds joprojām palīdz skaistajam iemirdzēties un šoreiz noieto ceļu mēra dziesmās, nevis soļos."

Īpašajās svētku brokastīs - kā jau ierasts šādos gadījumos - tosti, uzrunas, attālinātās spēles un atmiņu stāsti. "Iespējams, kāds radīs ilgi meklētās atbildes uz jautājumiem par koncertu un albumu tapšanas aizkulisēm un fonda "Viegli" pirmsākumiem. Iespējams, kādam tas būs pozitīvs lādiņš visai dienai un jaunajai darbu nedēļai," raksta fonda pārstāvji.

28. martā visas dienas garumā sociālajos tīklos parādīsies atmiņu stāsti un citi pārsteigumi, kas atzīmēs ieraksta atklāšanu. Pagājušā gada pavasarī ar aptaujas palīdzību tika noskaidrotas klausītāju iemīļotākās fonda dziesmas. Svētku brokastu laikā varēs uzzināt kuras no iemīļotajām melodijām ieguvušas jaunu skanējumu kopā ar Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!