Sestdien, 26. jūlijā, lielkoncerta "Fono Cēsis" ietvaros viesosies progresīvais elektroniskais kvartets no Izraēlas "Bonafide 3000", kas Cēsīs sniegs arī informatīvu bezmaksas lekciju par elektroniskās mūzikas izpildīšanu.

Grupa ir dibināta 2011. gadā, kopā sanākot pieredzes bagātiem mūziķiem. Tās uzstādījums ir bijis radīt dzīvi skanošu elektronisko deju mūziku, līdz ar to, atšķirībā no citām šāda žanra izpildītājiem, uz skatuves ir īsti instrumenti un īsti mūziķi - ģitārists, sintezatorists, bundzinieks un solists.

"Bonafide 3000" koncertprogrammu raksturo kvalitāte un noslīpēts skanējums, jo, pirms apvienība izvēlējās uzstāties publiski, tā priekšroku deva divus gadus ilgam darbam studijā.

Grupas pirmais EP kritiķu vidū tiek asociēts ar tādiem izpildītājiem kā "Justice", "Soulwax" un "Too Many DJ's", līdz ar to pulksten 23:30, kad kvartets kāps uz "Fono Cēsis" skatuves, ir iespējams sagaidīt īpaši daudz basus un enerģijas.

Savukārt pirmdien, 28. jūlijā, grupa "Fonoklubā" piedāvās bezmaksas "workshop", kur elektroniskās mūzikas interesentiem sniegs padziļinātu ieskatu savas mūzikas radīšanā un dalīsies ar pieredzi, ko izraēļi ir ieguvuši, sniedzot koncertus vairākās valstīs.

Atgādinām, ka "Fono Cēsis" skatuve sestdien, "Fonoklubam" pieguļošajā Līvu laukumā, darbu sāks jau pulksten 14:40, kad visas dienas garumā uzstāsies tādi mūziķi kā "Dzelzs Vilks", Roberts Gobziņš un "Resnie putni", "Band Mango", "Linga", "Bill & Murray" (Izraēla), Haralds Sīmanis, Miks Dukurs, "Bonafide 3000" un dīdžejs Toms Grēviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!