Foto: Publicitātes foto

Ieturot tradīciju, Cēsu "Fonoklubs" jauno gadu iesāks ar nekvalitatīvu mūziku, 5. janvārī rīkojot nu jau pazīstamo "Nekvalitatīvās mūzikas nakti". Līdz ar koncerta izziņošanu tiek aicinātas pieteikties arī grupas un solo mākslinieki.

"Nekvalitatīvās mūzikas nakts" ir pašironijas piepildīts vakars, kurā par sevi un citiem pozitīvā gaisotnē pasmejas gan pieredzes bagāti un atpazīstami mūziķi, gan arī cilvēki, kuri citos apstākļos, iespējams, uz skatuves nekāptu.

"Šis koncerts aizsākās kā joks. Šobrīd ir pagājuši deviņi gadi un nu tas ir nedaudz populārāks, taču aizvien joks," pastāstīja viens no pasākuma rīkotājiem Jānis Sildniks. "Katru gadu nekvalitatīvā nakts kļūst aizvien pieprasītāka gan mūziķu, gan apmeklētāju vidū. Acīmredzot ļaudīm ir sakrājies, ko teikt, ārpus viņu ierastās rutīnas, un šī nakts nojauc jebkādus radošos ierobežojumus, paverot iespējas nekontrolētām muzikālām orģijām."

Uzstāties gribētāji ir laipni gaidīti iesūtīt savus pieteikumus uz e-pastu marts[at]fono.lv, vēstulē norādot īsu aprakstu par apvienību, tās dalībniekiem un konceptu.

"Nekvalitatīvās mūzikas nakts" norisināsies devīto gadu pēc kārtas – tradicionāli pirmajā janvāra sestdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!