Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 5. decembrī, ar koncertu VEF Kultūras pilī dziedātāja Aija Andrejeva atklāja mini koncerttūri "Mēs pārejam uz Tu", kuras ietvaros tiks izspēlētas dziesmas gan no jaunā albuma, gan arī visu sen iemīļotas dziesmas, tiesa, tās iegūs citu krāsu un skanējumu.

"Jaunais albums "Mēs pārejam uz Tu" ir mans pārdzīvojums un piedzīvojums. Tas ir stāsts par vienu manas dzīves nodaļu, ar kuru gribu dalīties. Tās ir manas pārdomas, pieredze, mani sāpīgie un tumšie brīži, absolūta laime un ekstāze; tā ir mīlestība un ticība; tas ir izaicinājums būt drosmīgai un godīgai attiecībās ar cilvēkiem, un galvenokārt – ar sevi pašu. Tas ir ceļš pie sevis, pie saknēm. Dabisks process, kas notiek ar katru no mums."

Koncertos uz skatuves Aija Andrejeva kāps kopā ar jaunu pavadošo sastāvu: Kaspars Ansons (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Kaspars Pļavnieks (bungas), Toms Veismanis (basģitāra), Toms Mikāls (taustiņi), Anna Zankovska un Santa Šillere (piebalsis). Koncertu īpašie viesi būs dziedātājs Alex, DJ Rudd un Ansis.

Nākamie tūres koncerti notiks piektdien, 7. decembrī, Smiltenes Kultūras centrā, un 8. decembrī Kultūras centrā "Siguldas devons".

Biļetes uz koncertiem iegādājams "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!