Foto: DELFI

Līdz ar grandiozo šovu, grupai "Pet Shop Boys" izmantojot neredzēta apjoma gaismas, skaņas un videotehniku, noslēdzies "LMT Summer Sound" festivāls. Festivāla divās dienās uzstājās vairāk nekā 20 grupu, kā arī vairāk nekā 25 dīdžeji piecās deju zonās.

Kā vēsta festivāla rīkotāji, uz LMT skatuves un Cēsu alus skatuves uzstājās mūziķi, kuri arī sestdien pulcēja fanu tūkstošus. Uz skatuvēm kāpa Ivo Fomins, "Willow Farm", "The Velvet Supernova", "Neon Saturdays", "Rīgas Modes", "Audience Killers", "Laika Suns", kā arī grupa "Triānas parks". Taču īpaši pārsteidzošs bija amerikāņu multimākslinieka Mykki Blanco šovs, kuru atzinīgi novērtēja gan skatītāji, gan mūzikas kritiķi. Savukārt Gacho uzstāšanās pamatīgi uzlādēja festivāla apmeklētājus pirms iespaidīgā Pet Shop Boys pusotru stundu ilgā šova, kuru, tāpat kā citas LMT skatuves mūziķu uzstāšanās, varēja vērot arī tiešraidē LMT viedierīču aplikācijā un mājas lapā.

Līdz pat rīta gaismai dejas turpinājās visās piecās deju zonās, no kurām lielākā bija iespaidīgā 600 kvadrātmetru "Red Bull Thre3style" deju arēna. Nebeidzama jautrība un prieks bija jūtams ik uz soļa festivāla teritorijā visa festivāla norises laikā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!