Foto: Publicitātes foto
Brīvdabas festivāla "Fono Cēsis" pirmajā dienā tūkstošiem cilvēku baudīja vasaras vakaru Cēsu pils parkā, kur muzikālu baudījumu nodrošināja virkne ārvalstu un pašmāju mūziķu, bet vakara kulmināciju festivāla pirmā diena sasniedza igauņu pazīstamās grupas "Ewert and the Two Dragons" koncerta laikā, ko papildināja spilgts gaismu šovs.

Brīvdabas festivāls "Fono Cēsis" norisinās jau ceturto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla "Fonofest" tradīciju, un ir daļa no "Cēsis 811" svinībām. Portāls "Delfi" sadarbībā ar lietotni "LMT Straume" piedāvā festivāla tiešraidi no Cēsu pils parka.

Šī gada festivāla galvenie viesi ir Latvijā un citur pasaulē iemīļotā Igaunijas grupa "Ewert and The Two Dragons", savukārt no pašmāju apvienībām festivāla pirmajā dienā uzstājās "Gapoljeri", "IndyGo", "Franco Franco" un citi mākslinieki.

Tāpat Cēsu pils parku piektdien ieskandināja "Doni Tondo" un "Bandmaster", bet pēc "Ewert and The Two Dragons" deju placī mūziku nodrošināja DJ Toms Grēviņš.

Tiešraide no festivāla turpināsies arīdzan 22. jūlijā no pulksten 15, kad uz skatuves kāps "Dzelzs Vilks", Roberts Gobziņš un "Resnie Putni", "Satellites LV" un citi mākslinieki. Tiešraides skatītāji varēs vērot arī Cēsu pilsētas svētku uguņošanu.

Tiešraide no festivāla "Fono Cēsis" skatāma arī lietotnē "LMT Straume", LMT Mājas viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti izteikt savas domas "Twitter" diskusijā ar tēmturi #FonoCēsis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!