Pirmdien, 26.maijā grupa "Carnival Youth" laida klajā savu debijas minialbumu jeb EP "Never Have Enough".

Tajā iekļautas piecas dziesmas – jau radio stacijās atskaņotie singli "Never Have Enough" un "Brown Eyes and all The Rest", kā arī "Octupus", "Seasons" un "Words Like Birds". Visas kompozīcijas lieliski iederas pēdējo gadu mūzikas vilnī, taču Latvijas mūzikas videi tās ir patiešām jauns un kvalitatīvs pienesums.

Savukārt dažkārt dzirdētās replikas, ka grupas sastāvā esošie brāļi Kauperi ejot pa "Prāta Vētras" iemītu taciņu, var uztvert vienīgi kā pozitīvu komplimentu tam, ka pēc divdesmit gadu pauzes Latvijas mūzikā parādījusies jauna jauniešu grupa, kura ar humoru un azartu spilgti sākusi iekarot pati savu mūzikas lauciņu.

"Ir fantastiska sajūta turēt rokās mūsu pirmo albumu fiziskā formātā, kas nācis klajā pateicoties daudziem cilvēkiem. Darbs pie šī ieraksta mums visiem bija lieliska skola, jo strādāt kopā ar tik izcilu producentu kā Gati Zaķi mums bija nenovērtējama pieredze," atklāj paši "Carnival Youth".

Albumu producējis Gatis Zaķis un minialbuma izdevēji ir pati grupa.

Pirmizrādi piedzīvoja arī minialbuma tituldziesmas "Never Have Enough" videoklips, kuru veidojuši "VFS Films" jaunā paaudze. Mūzikas videoklipa režisors ir Reinis Spaile un operators – Kristaps Dzenis.

"Videoklips tika uzņemts braukājot apkārt pa visu Latviju, kura laikā bija gan ne tik priecīgi notikumi, gan izdzīvoti lielsiki piedzīvojumi. Mums bija iespēja strādāt kopā ar jaunu un talantīgu komandu - paldies viņiem par ieguldīto darbu un enerģiju!" stāsta grupa.

Atzīmējot minialbuma iznākšanu "Carnival Youth" 28.maijā plkst. 18 viesosies mūzikas veikalā "Randoms", Rīgā, Kaļķu ielā 4, kur sniegs autogrāfus un uzstāsies ar akustisku programmu.

Šogad grupu "Carnival Youth" Latvijā būs iespējams redzēt festivālā "LMT Summer Sound" 11.julijā, festivālā "Positivus", kur grupai paredzētas divas uzstāšanās 18. un 19. jūlijā, Sabiles Vīna svētkos 26. Jūlijā un bāra "Tinte" jubilejas pasākumā Valmierā 16. augustā, kur "Carnival Youth" būs pasākuma noslēdzošā grupa.

Pēc veiksmīga starta mūzikas industrijas festivālā – konferencē "The Great Escape" "Carnival Youth" ir saņēmusi uzaicinājumu spēlēt Lielbritānijas festivālā "Guilfest", kur grupai paredzēta uzstāšanās 20. jūlijā uz "Vive Le Rock" skatuves, 2. augustā "Carnival Youth" spēlēs festivālā "Galapagai" Lietuvā un divas nedēļas vēlāk – festivālā "Sziget", Ungārijā uz skatuves "Europe Stage".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!