Piektdien, 28. februāra, vakarā "Arēnā Rīga" izskanējis amerikāņu grupas "Limp Bizkit" koncerts.

Grupa Rīgā ieradās pēc koncertiem Krievijā un Lietuvā. Iepriekšējo reizi “Limp Bizkit” Latvijā uzstājās 2009. gadā, tāpēc īpaši liels pārsteigums faniem bija grupas līdera Freda Dērsta vizuālās pārmaiņas – reiz slavenais huligāns nu ataudzējis sirmu bārdu.

Kopā kolēģiem uz skatuves kāpa arī Rīgā dzimušais Leors Dimants jeb DJ Lethal, kurš līdzās savai pultij tāpat kā koncertā pirms vairāk nekā 10 gadiem bija novietojis Latvijas karogu.

Grupa "Limp Bizkit dibināta deviņdesmito gadu vidū Floridā, un tās sastāvā darbojas vokālists Freds Dērsts, basģitārists Sems Riverss, bundzinieks Džons Oto, DJ Lethal un ģitārists Vess Borlends. Grupa par saviem ierakstiem bijusi nominēta trīs "Grammy" balvām, ieguvusi virkni citu apbalvojumu, izdevusi septiņus veiksmīgus albumus un pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju.

Uzstājoties dažādos koncertos un festivālos, "Limp Bizkit" iemantojusi dumpinieku slavu, un tās skatuves darbību nereti pavadījuši skandāli un fanu nekārtības, kas grupas atpazīstamību tikai vairojis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!