Ar diviem izpārdotiem koncertiem Dzintaru koncertzālē mūziķis Dons 28. un 29. augustā noslēdz savu līdz šim veiksmīgāko muzikālo ciklu "Varanasi".

"Paldies par to maģisko sajūtu, kuru man vēl nekad nav izdevies aprakstīt vārdos, bet jūs to pazīstat, tā ir laimes sajūta un to man dodat jūs. Tūkstošiem siltu acu skatu un smaidu, simtiem aizrautīgu vēstuļu - tas iedvesmo!

Paldies manai uzticamajai komandai, ar kuru visciešāk kopā izdzīvojām šo laiku, un paldies tiem, kuri dikti nedusmojas, ka Dzintaros šoreiz nepietika vietas visiem, tiksimies atkal koncertzālē "Palladium" jau nākamā gada 14.februārī," saka Dons.

"Varanasi" cikla noslēguma koncertā Dons arī nedaudz pavēra priekšskaru ieskatam nākamajā albumā, pirmatskaņojot jaunu skaņdarbu "Tev" ar dzejnieka Knuta Skujenieka vārdiem. Pēc cikla noslēguma Dons dosies radošā nometnē uz Sibīrijas klajumiem, iespējams, ka mākslinieka ceļš beidzot aizvedīs arī uz Varanasi.

Dzintaru koncertzālē "Varanasi" cikla noslēguma koncerti izskan kopā ar bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu, ģitāristu Mārci Auziņu, basistu Tomu Poišu, taustiņinstrumentālistu Kristapu Vanadziņu, trio "Limonāde" meitenēm un kori "Juventus". 

Jau nākamais Dona albums un tā prezentācijas koncerts gaidāms 2015.gada 14.februārī "Palladium", biļetes uz koncertu jau pieejamas tirdzniecībā "Biļešu paradīze" tīklā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!