Foto: Publicitātes attēls
Pulcējot 8 tūkstošus apmeklētāju, Bauskas Pilskalna parka estrādē starp trijām upēm un festivāla debesīm aizvadīta festivāla "Bauska TASTE 2022" pirmā diena, portālu "Delfi" informēja festivāla rīkotāji. Piedāvājam ieskatu pirmās dienas norisē.

Festivāla pirmajā dienā, 5. augustā, uz "Pils skatuves" kāpa tādi Eiropā un Latvijā atzīti mākslinieki kā Patrisha, Aija Andrejeva un "Very Cool People", "Daddy Was A Milkman", "Instrumenti" un "Citi Zēni". Savukārt, "Parka skatuvē" uz satikšanos savus klausītājus gaidīja apvienība "Kruumi", "B-optimist", "Kris&Oz", "ak69" un "Pienvedēja Piedzīvojumi". Par ballītes atmosfēru līdz pat pulksten 05.00 gādāja DJ Stocka. Tāpat teritorijā darbojās dizaina tirdziņš "Tasterāde", bērnu zona "TASTE mantu kaste", "Bauskas Alus dārzs", aprūpes istaba māmiņām ar mazuļiem "ZELT mazuļiem", Veselības ministrijas aktivitāšu telts "Viss ir norm.a" un citas aktivitātes.

Festivāla otrajā dienā, 6. augustā, apmeklētājus uz "Pils skatuves" sagaidīs Būū, Chris Noah, Arstarulsmirus, Intars Busulis & Abonementa orķestris un "Jumprava". Taču "Parka skatuvē" klausītājus priecēs grupa "Mother of Pearl", Elizabete Gaile, "Sapņu fragmenti", MARTA, RAUM, Fiņķis & PRAGAII, kā arī "Laika Suns". Uz nakts ballīti ikvienu deju ritmu entuziastu gaidīs DJ Makree.

"Teritorijas ziņā allaž pārbaudījums ir saprast, cik īsti apmeklētājus varam uzņemt, lai visi justos ērti un varētu izbaudīt viesošanos pie mums Bauskā. Priecājamies, ka arvien vairāk apmeklētāju vidū redzam ciemiņus no citām pilsētām – Rīgas, Dobeles, Jelgavas, Ogres un citām. Esam priecīgi, ka 8 tūkstoši apmeklētāju izrādījuši vēlmi apmeklēt tieši mūsu festivālu un baudīt spožo skatuves mākslinieku programmu, ņemot vērā, ka šī vasara ir pasākumiem piesātināta," pārdomās dalās festivāla direktors Jānis Dūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!