Foto: DELFI
Drēgnā vasaras izskaņa un lietus nebija šķērslis, lai grupa "Instrumenti" uzsāktu jūlija vidū izziņoto koncertu sēriju Mežaparkā Lielajā estrādē. Pirmais koncerts izskanēja ceturtdienas, 26. augusta vakarā.

Neparastos apstākļos – vietā, kur ierasts redzēt desmitiem tūkstošu apmeklētāju – šoreiz skanēja programma "Skaisti savāds" ierobežotam skatītāju un klausītāju skaitam. Šīs vasaras izskaņā koncerti notiek nevis par godu kādam konkrētam aktuālam ierakstam, bet tiek piedāvāta labāko dziesmu izlase no "Instrumentu" albumiem latviešu valodā. Īpaši piedomāts arī pie koncerta scenogrāfijas, vizuālajiem efektiem un gaismām, kas ļauj apjaust koncerta norises vietu - pārbūvēto Dziesmu svētku estrādi – visā tās varenumā. Kopā ar "Instrumentiem" uz skatuves kāpa arī vairāki viesi.

"Instrumentu" uzstāšanās ir vienīgie populārās mūzikas koncerti, kas šovasar notiek Mežaparka Lielajā estrādē.

Jau ziņots, ka koncerts gaidāms arī 27. augusta vakarā, ko varēs apmeklēt gan ar Covid-19 vakcināciju vai pārslimošanu apliecinošiem sertifikātiem, kā arī negatīvu Covid-19 testu, savukārt 28. augusta koncerts būs pieejams tikai vakcinētajiem vai Covid-19 pārslimojušajiem klausītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!