Foto: Dainis Ozols
Ar koncertu Jelgavas Kultūras namā 21. oktobra vakarā 25 gadu pastāvēšanas jubilejas turneju uzsāka grupa "Tumsa", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

"Tas bija veiksmīgs un emocijām pārbagāts koncerts, par ko lielu paldies sakām gan paši sev, gan lieliskajai Jelgavas publikai," pēc koncerta pauda grupas dalībnieki.

"Mūsuprāt, divu stundu garo programmu esam izveidojuši perfekti, atskatoties uz grupas svarīgākajiem pieturpunktiem. Tādēļ turpmākajos koncertos neko neīsināsim, nedz arī programmu taisīsim garāku. Viss ir tieši tā, kā jābūt," rezumē mūziķi, atgādinot, ka "Tumsas" jubilejas tūrē skan gan grupas lielākie hiti – "Karaļnams", "Lietusdārzs", "Kad Ēģiptē sniegs", "Es esmu mazliet dons Kihots", "Pārāk daudz", "Pat nejautā", "Satīties sapīties" u.c., gan arī beidzamajos gados tapušās dziesmas.

Jubilejas turnejas atklāšanā Jelgavā piedalījās ne tikai dziedātāja Annija Putniņa un "Crazy Dolls", kuri piedalīsies visos turnejas koncertos, bet arī negaidīta viešņa – kādreizējā "Putnu balles" dalībniece Kristiāna Stirāne. "Protams, koncertā piedalījās arī "neredzamais viesis", kura uzstāšanās "paņēma" publiku," ar piedzīvotajām emocijām dalās mūziķi, neslēpjot – viņi vēlētos, lai šos jubilejas koncertus Latvijas pilsētās noklausītos un noskatītos pēc iespējas vairāk grupas fanu un draugu.

Grupas nākamie jubilejas tūres koncerti notiks:

28. oktobrī – Valmieras Kultūras namā
29. oktobrī – Latgales vēstniecībā "Gors"
5. novembrī – Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē
17. novembrī – Kultūras pilī "Ziemeļblāzma"
18. un 19.novembrī – uz "Tallink" prāmja "Isabelle"

Biļetes uz "Tumsas" koncertiem vēl var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!