Foto: Publicitātes foto
Ar jaunu galveno skatuvi, izpārdotām telšu pilsētiņām un vilcienu reisiem, kā arī ievērojamu apmeklētāju skaita pieaugumu noslēgusies festivāla "Summer Sound" pirmā diena, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Pirmā festivāla diena – 2. augusts – tika pulcējusi ievērojami vairāk festivāla apmeklētāju nekā pērn, informē rīkotāji, pagaidām neminot konkrētus skaitļus.

Uz galvenās skatuves pludmalē vakaru atklāja pašmāju mūziķe Aija Andrejeva, pēc viņas – Kriss Noa un tad jaunās skatuves gaismu un video projekciju šovu ieskauti viens pēc otra uzstājās šobrīd pasaulē pieprasītie elektroniskās deju mūzikas dīdžeji – nīderlandiešu "The Him", lietuviešu jaunā superzvaigzne – Dynoro un vakaru, ar lielisku uzstāšanos milzu pūļa priekšā, noslēdza dīdžejs Sigala, kurš publikai atzina, ka "Summer Sound" ir labākais šīs vasaras festivāls, kurā viņiem ir bijis tas gods uzstāties

Lielu publikas uzmanību un mīlestību izpelnījās arī pašmāju leģendārā grupa "Labvēlīgais tips", romantisko balāžu autori no "The Sound Poets", hiphopa apvienība "Singapūras satīns", dīdžejs Toms Grēviņš un daudzi citi.

"Festivāla pirmās dienas laikapstākļi mums nelika vilties – saulainais vakars, kurš noslēdzās ar neaizmirstamu saulrietu, lieliski iesildīja festivāla apmeklētājus koncertu baudīšanai. It īpaši jau uz mūsu jaunās galvenās skatuves, kuras iespaidīgo gaismu un video projekciju šovu, šķiet, ka novērtēja teju katrs festivāla viesis. Tāpat arī esam priecīgi par ievērojamo festivāla apmeklētāju skaita pieaugumu, kurš nu jau ir rezultējies ne tikai izpārdotā kemperu novietnē, bet arī divās izpārdotās telšu pilsētiņās." stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

"Summer Sound" otrās dienas gaidītākie mākslinieki ir "Bermudu divstūris" un čigānu panka karaļi "Gogol Bordello", kā arī Jānis Stībelis, Ozols, "Very Cool People", ansis, "Carnival Youth" un daudzi citi. Festivāla dienas programmā paredzēts arī vindsērfings, volejbola turnīrs, fitnesa nodarbība, kendama, improvizācijas teātris, iespaidīgs "Red Bull" aviošovs un citas aktivitātes.

Ar pilnu festivāla programmu var iepazīties festivāla mājaslapā vai festivāla oficiālajā mobilajā aplikācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!