3. septembrī, Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notika Igo un Mārtiņa Brauna koncertprogrammas "Ūdens" pirmatskaņojums. Mūziķi izpildīja 14 jaunus, šogad radītus skaņdarbus, kas veltīti ūdens stihijai.

"Igo dzeja un Mārtiņa Brauna mūzika atspoguļo ūdens dažādās izpausmes un nozīmīgo lomu pasaulē. No meditatīvās mūzikas līdz rokam, no ledus sirds un miglas taures līdz varžu princim un ceturtajam aliņam - tik daudzšķautnains ir "Ūdens"," programmu raksturo koncertu rīkotāji.

Savukārt koncerta otrā daļa tiek iesākta ar nelielu ieskatu iepriekšējās koncertprogrammās "Uguns" un "Zeme", kam seko Igo un Mārtiņa Brauna populārāko dziesmu izpildījumi. Ja Igo koncertos ierasts dzirdēt skaņdarbus arī no grupu "Līvi" un "Remix" repertuāra, tad "Ūdens" koncertos skan arī Mārtiņa Brauna dziedātās grupas "Sīpoli" kompozīcijas.

Koncertā bez Igo un Mārtiņa Brauna piedalās arī Ieva Kerēvica, Sabīne Žuga, Raimonds Macats, Juris Kristons, Armands Alksnis, Norberts Skraucis un Ainis Zavackis.

Turpmākie "Ūdens" atskaņojumi gaidāmi 5. septembrī Latgales vēstniecībā "Gors", 12. septembrī Dzintaru koncertzālē un 19. septembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!