Otrdien, 26. novembrī, "Palladium" koncertzālē notiks grupas "Instrumenti" no pagājušās sestdienas, 23. novembra, pārceltais koncerts. Koncertsērija turpināsies arī ceturtdien, piektdien un sestdien, informē grupas pārstāvji.

"Instrumenti" aizsāka sava albuma "Procrastination" koncertsēriju pagājušajā nedēļā. Ceturtdienas un piektdienas koncerti "Palladium" koncertzālē bija emocionāli piesātināti, taču sestdien koncertdarbība tika pārtraukta aiz cieņas pret traģēdijā cietušajiem, bojā gājušajiem un to piederīgajiem.

"Instrumenti" gandrīz divu stundu garā koncerta programma ieturēta grupas otrā studijas albuma "Procrastination" noskaņās.

Koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa, Kristpas Epners un Ainārs Pastars, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par skatuvisko tēlu. Par skaņas kvalitāti, kā ierasts, atbildīgs ir Gatis Zaķis. Koncertos uz "Palladium" skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāpj vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, basģitārists, divi pūtēji un divas bekvokālistes.

Piedāvājam foto no pirmajiem koncertsērijas koncertiem:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!