Foto: DELFI

Otrdien, 7. maijā, "Arēnā Rīga" izskanēja otrais populāru mūziķu labdarības koncerts smagi slimu cilvēku atbalstam "Vienoti par iespēju", ko rīko "Ziedot.lv" un Latvijas Televīzija.

Šobrīd pie labdarības organizācijas "Ziedot.lv "ir vērsušies 12 onkoloģiskie pacienti, kuru ārstniecībai nepieciešami 271 836,44 eiro, un koncerta mērķis ir palīdzēt šiem cilvēkiem viņu dzīves grūtākajā brīdī, informē organizatori.

Uz "Arēna Rīga" skatuves kāpa vairāk nekā 30 populārākie Latvijas mākslinieki – Intars Busulis, "Dagamba", "The Sound Poets", "Skyforger", "Triana Park", "Dzelzs Vilks", Aija Andrejeva, "Otra Puse", "Pienvedēja Piedzīvojumi", ansis, "Tautumeitas", Ralfs Eilands, "Double Faced Eels", Edavārdi, "Latgalīšu Reps", Fēlikss Ķiģelis, "Laika suns", Kristīne Prauliņa, "Very Cool People", Viņa, "Putnu Balle", Kristīne Pāže, "Laime Pilnīga", Miks Dukurs, "Indygo", Atis Ieviņš, "The Rolltones", Antra Stafecka, "Jauno Jāņu Orķestris" un "Goran Gora".

Lai arī ar šo gadu finansējums onkoloģisko pacientu ārstniecībai un medikamentu apmaksai ir audzis, joprojām ir diagnozes, kurām valsts medikamentus nekompensē, tāpēc mūziķi uzstājās, lai palīdzētu ar vēzi skartajiem līdzcilvēkiem, kuriem nepieciešamā ārstēšana vai zāles netiek apmaksātas no valsts budžeta.

Atbalstīt onkoloģiskos pacientus var portālā "Ziedot.lv" vai zvanot uz ziedojuma tālruni 90067003 (maksa par zvanu 1.42 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!