Foto: Andris Smilšarājs

Pirmdienas, 16. septembra, vakarā pārpilnā VEF Kultūras pils koncertzālē izskanējis Maestro Raimonda Paula un dziedātājas Dināras Rudānes jaunās koncertprogrammas un dziesmu albuma "Viņa un Viņš" prezentācijas koncerts.

"Šī programma ir jauna, atšķirīga ar to, ka radīta vienai no jaunās paaudzes talantīgākajām, daudzsološākājām dziedātājām. Augstu vērtēju Dināras Rudānes balss īpašības, tembrālo krāsu un plašo diapazonu. Pie šīs koncertprogrammas repertuāra izvēles esmu strādājis, izceļot Dināras balss nianses. Koncertā izskanēs gan pilnīgi jaunas dziesmas ar dzejnieku – Jāņa Pētera, Leona Brieža un Guntara Rača vārdiem, gan varbūt piemirstas melodijas, kas savulaik radītas kinofilmām un citām vajadzībām," tā savu jauno koncertprogrammu raksturo Raimonds Pauls.

"Man ir liels gods un saviļņojums atrasties un dziedāt uz vienas skatuves ar Maestro Raimondu Paulu, jo īpaši koncertprogrammā, ko viņš veidojis tieši man. Šim koncertam gatavojos ar milzīgu atbildību un ar nepacietību gaidu mūsu muzikālo tikšanos koncertprogrammā "Viņa un Viņš"," savas izjūtas pauž dziedātāja Dināra Rudāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!