Foto: Agris Priedītis

Ceturtdienas, 27. decembra, pēcpusdienā un vakarā Rīgas Kongresu namā čellu trio "Melo-M" aizvadīja gadskārtējos Vecgada lielkoncertus, pulcējot klausītāju pilnu zāli un atskatoties uz gada laikā paveikto.

Aizejošās Latvijas simtgades noskaņās koncerta programma bija veidota daudzveidīga un krāšņa – skanēja gan labi pazīstama latviešu autoru populārā mūzika, gan bija lūkojams ieskats nākotnē ar jaunām un mūsdienīgām kompozīcijām trīs čellu un solistu sadarbībā. Koncerta repertuāru bagātināja arī trio dalībnieka Kārļa Auzāna orģinālmūzika.

Koncerta īpašie viesi bija plaši pazīstamā un daudzpusīgā soliste Dināra Rudāne, kā arī jaunais, bet jau starptautisku atpazīstamību ieguvušais DJ Makree.

Koncertā "Melo-M" sastāvā muzicēja trio dalībnieki Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitamo instrumentu meistars Miķelis Vīte.

Gada noslēgumā "Melo-M" devušies uz Lietuvu, kur turpmākajās dienās gaidāmi koncerti Palangā, Kauņā un Viļņā, savukārt 2019. gada pavasarī čellu trio dosies turnejā pa Latvijas pilsētām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!