Foto: Publicitātes foto
Piektdienas, 15.augusta, vakarā noslēdzās pirmā "Live Fest" festivāla diena, kurā tika pulcēti gan ļaudis no visas Latvijas, gan mākslinieki no tuvākām un tālākām zemēm, informē festivāla pārstāve Inta Kozinda.

Kā pirmie uz skatuves kāpa grupa "Otra Puse", kuras dziesmu pavadībā Kuldīgas estrādi piepildīja publika. Pēc pašmāju grupas uzstāšanās uz skatuves kāpa grupa "Brotherhood of Man".

Pēcāk uzstājās grupa "Smokie", kurus jau publika sagaidīja stāvot kājās un ar milzīgām ovācijām, pat pirms vīri bija kāpuši uz skatuves.

Grupas "Smokie" dalībnieki atzina, ka Latvija ir viena no viņu mīļākajām vietām, kur sniegt koncertus. Grupa izpildīja visus savus labākos un populārākos hitus.

Pēc "Smokie" uzstāšanās uz skatuves kāpa grupas "ABBA" atdarinātāji, grupa "ABBA MANIA".

Kā festivāla diena tika iesākta ar pašmāju grupu, tā arī tika pabeigta; festivāla pirmās dienas vakaru noslēdza "Dzelzs Vilks".

Festivāls "Live Fest" sestdien, 16. augustā, turpināsies Kuldīgas estrādē, kur programmu iesāks grupa "Linga", pirmo reizi plašākai publikai dzīvajā spēlējot savu jaunāko hītu "Ar katru soli".

Uz skatuves šovakar kāps Ivo Fomins, grupas "Queen" atdarinātāju grupa "Killer Queen" un rokdīva Sūzija Kvatro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!