Pirmā festivāla 'Laba Daba 2014' diena ir veiksmīgi noslēgusies. Par spīti milzīgajam sastrēgumam, kas bija izveidojies ceļā uz festivālu, atmosfēra norises vietā ir fantastiska - labi koncerti un pozitīvas atrakcijas ir perfekta kombinācija brīvdabas atpūtai.

Festivālā 'Laba Daba', kas šogad notiek no 1. līdz 3. augustam Līgatnes "Ratniekos", uzsvars vienmēr ir bijis uz pašmāju māksliniekiem - izņēmums nav arī šis gads. Patīkamus brīžus sagādāja gan Roberts Gobziņš, gan 'Baložu pilni pagalmi' un 'Laika suns', sirdi sildošu folkmūzikas programmu piedāvājā 'Skyforger', savukārt grupa 'F[ei]k' demonstrēja spīdošu ņūmetāla sniegumu.

Paralēli koncertiem cilvēki izmantoja iespējas piedalīties dažādās radošās aktivitātēs un vienkārši izbaudīja patīkamo vasaras vakaru. Pirmajā vakarā izveidojās nopietns sastrēgums ceļā uz festivālu un ne vienam vien cilvēkam radās problēmas ar mobilo telefonu sakariem, taču arī tas nespēja izbojāt kopējo atmosfēru. Viss lieciena par to, ka arī otrā festivāla diena sniegs apmeklētājiem atpūtu, muzikālu baudījumu un piedzīvojumus!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!