Foto: DELFI
Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Reiterna namā 31. martā ar dejām un līdzi dziedāšanu lustīgā zibkoncertā nosvinēta grupas "Labvēlīgais tips" jaunākā albuma "Kaste" prezentācija. Pēc septiņu gadu pārtraukuma grupas albums tiek izdots tieši 1. aprīlī.

Uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas skatuves kāpa "Labvelīgais tips" pilnā sastāvā ar dziedātāju Andri "Fredi" Freidenfeldu priekšgalā. Koncertā grupai pievienojās arī dziedātāja Elza Rozentāle.

Atgādinām, ka rudenī "Labvēlīgais tips" dosies koncertturnejā "Sudrabkāzas". Tā sāksies 23. septembrī ar koncertu Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un noslēgsies ar grandiozu šovu "Arēnā Rīga" 27. oktobrī. Kā vēsta "Labvēlīgā tipa" dalībnieki, koncertos skanēs grupas populārākie un klausītāju iemīļotie hīti "Alumīnija cūka", "Čiekurs egles dēls", "Naukšēnu disko", "Pīrādziņ'nāc ārā!", "Desmitais tramvajs", "Džins ar toniku", kā arī, protams, skaņdarbi no grupas jaunākā veikuma – albuma "Kaste".

Viena no humoristiskākajam Latvijas grupām "Labvēlīgais tips" izveidota 1992. gadā. Līdz šim tā kopumā tā izdevusi desmit albumus un divas izlases – "Tipa labākās dziesmas" (1999) un "Tipa dejas" (2003). Grupa spēlē popmūzikau ar roka, šlāgermūzikas un ska elementiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!