Foto: Arta Uma Upmale
Turpinot sava godalgotā izdotā studijas albuma "This Old Dog" koncertturneju, 17. oktobrī pirmo reizi Latvijā viesojā kanādiešu dziesminieks un multiinstrumentālists Maks Demarko. Koncerta īpašais viesis bija Aldous RH.

Maks Demarko tiek dēvēts par vienu no interesantākajām un unikālākajām personībām mūzikas pasaulē šobrīd, kurš nepakļaujas nekādiem mūzikas industrijas nospraustajiem rāmjiem, tā vietā darot to, ko pats attiecīgajā mirklī uzskata par pareizu. Vai tā būtu staigāšana pa skatuvi uz rokām dziesmas piedziedājuma vidū, vai arī kāds neordinārs un pārsteidzošs paziņojums medijiem intervijas laikā, mūziķis vienmēr ir palicis patiess pret sevi un saviem klausītājiem, tādējādi ātri vien tiekot pie plaša fanu pulka.

Rīgā Maks Demarko ieradās ar jaunākā studijas albuma "This Old Dog" pasaules koncertturnejas ietvaros. Ieraksts pērn atrada vietu prestižajos "Rough Trade" un "Noisey" 2017. gada labāko albumu sarakstos, savukārt prominentais izdevums "Pitchfork" atzinis, ka šis albums ir labākais pierādījums mūziķa dabiskajam talantam, spējot saglabāt pilnīgu kontroli pat pār vissīkākajām detaļām, vienlaikus radot skanējumu, kas ir neticami viegls un dodas šķietamā pašplūsmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!