Foto: Publicitātes foto

Pavadot 2013. gadu, Rīgas Kongresu namā 26. decembrī čellu trio "Melo-M" sniedza Vecgada koncertu "Jaunā sērija", kurā skanēja ne vien pašas populārākās grupas kompozīcijas, bet arī skaņdarbi no trio jaunās koncertprogrammas, kas veltīta televīzijas seriālu mūzikas tēmām.

Lielkoncerta īpašo pārsteigumu klāstā bija pilnīgi jaunas "Melo-M" versijas par televīzijas seriālu "Troņu spēles", "Sekss un lielpilsēta", "A-komanda", "Monthy Pyton", "Šerloks", "Tvinpīka" un vēl vairākām citām tēmām. Koncertā izskanēja arī paši pazīstamākie grupas izpildītie skaņdarbi no pasaules hitiem līdz tautas mūzikai, operu tēmām un grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģināldarbiem.

Kopā ar čellu trio "Melo-M" gada noslēguma lielkoncertā muzicēja arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

Gatavojoties gada nogalei "Melo-M" čellisti ne vien izdevuši pērnā gada koncertieraksta DVD un uzstājušies vairākās vietās ārpus Latvijas, bet ierasti Adventa un Ziemassvētku laikam piedalījušies arī labdarības aktivitātēs, dāvinot īpašu, sirsnīgu un gaišu emociju pilnu koncertu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 10. jeb hematoonkoloģijas nodaļas pacientiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!