Foto: AP/Scanpix

Jau 7. aprīlī, "Arēnā Rīga" uzstāsies izcilā vokāliste un soulmūzikas leģenda Meraija Kerija (Mariah Carey). Viņas koncerti ir valdzinošas, nevainojamas izrādes, gluži kā viņas tēls. Piedāvājam foto ieskatu dziedātājas pēdējo gadu spilgtākajos priekšnesumos pasaulē.

Koncerts Rīgā notiks Eiropas koncertturnjas "Sweet Sweet Fantasy" ietvaros, kuras laikā Meraija Kerija sniegs 23 šovus. Mūziķe kabarē tradīcijās ieturētajā koncertā dziedās savas karjeras lielākos hitus, starp kuriem ir tādas dziesmas kā "Without You", "Hero", "My All", "Always Be My Baby","We Belong Together".

"Arēnas Rīga" durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas plkst. 19.00. No plkst. 20.00 koncertu ar DJ setu iesildīs Markus Riva, bet Meraija Kerija uz skatuves kāps aptuveni plkst. 21.00.

Ietekmīgais Lielbritānijas izdevums "The Guardian" raksta: "Bejonsē var dēvēt par Karalieni B, tomēr, vērojot auditorijas eiforiskos un nerimstošos aplausus pēc "Without You", redzams, ka Meraija ir popmūzikas īstā valdniece."

Meraija Kerija ir mūzikas ikona, līdzās Vitnijai Hjūstonei un Selīnai Dionai viņa ir pieskaitāma izcilākajām popdīvām pasaulē. Ar vairāk nekā 220 miljoniem pārdotu ierakstu Kerija ir viena no visu laiku veiksmīgākajām personībām mūzikas biznesā. Lielbritānijas mūzikas apskatnieki uzsver, ka dziedātāja ir radījusi jaunus ekselences standartus popmūzikā.

Biļetes uz koncertu Rīgā vēl ir pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. To cena ir sākot no 39 eiro. Koncertā būs tikai sēdvietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!