Foto: Uldis Bertāns

Aizvadītajā nedēla kultūrtelpā vietā "Hanzas perons" izskanējuši pirmie sērijas "Koncerts pirmajā rindā" pasākumi. Piedāvājam foto atskatu uz muzikāli piepildītajiem vakariem, kuros uzstājās Latvijā labi zināmi mākslinieki.

Koncerti notika 21., 22., un 23. maijā Pilnībā izpārdotajos koncertvakaros 20 cilvēku auditorijai emocionāli piesātinātā gaisotnē uzstājās Linda Leen, Jolanta Gulbe-Paškeviča ar saksofonistu Denisu Paškeviču un pianistu Kristapu Vanadziņu, kā arī Katrīna Gupalo ar pianistu Andreju Osokinu.

Iepriekš pasākumi tika pieteikti kā mājīgi, akustiski koncertpriekšnesumi, kuros vakara galvenais mākslinieks ne tikai muzicē, bet arī pastāsta par atskaņotajiem skaņdarbiem. Ņemot vērā valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus, katrs koncerts notiek vien 20 klausītājiem, tādējādi radot īpaši ekskluzīvu un personisku atmosfēru.

Nākamie koncertstāsti notiks 28., 29. un 30. maijā, kad ar saviem muzikālajiem stāstiem dalīsies Aija Vītoliņa kopā ar pianistu Kārli Lāci, Dināra Rudāne ar Maestro Raimondu Paulu, pianistu Artjomu Sarvi un basistu Edvīnu Ozolu, kā arī Vladislavs Nastavševs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!