Foto: Artūrs Pavlovs

Piektdien, 3. augustā, Ventspilī izskanēja trešais grupas "Prāta vētra" "Skārda bungu tūres" koncerts, kas izvērtās pārsteigumiem pilns ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem grupas puišiem. "Prāta vētras" menedžments un koncerta viesi pārsteidza grupas taustiņinstrumentālistu Māri Mihelsonu uz skatuves, sveicot jubilejā. Apsveikumam pievienojās arī visi koncerta apmeklētāji, dziedot "Daudz baltu dieniņu" un ar ovācijām sveicot mūziķi.

"Tas bija negaidīti un ārkārtīgi sirsnīgi! Milzīgs paldies visiem, kas atnāca uz manu dzimšanas dienas ballīti!" publikai jokojot pateicās Māris.

Koncertšova viesu statusā arī šoreiz bija saksofonists un džeza mākslinieks Deniss Paškevičs, Arstarulsmirus, kurš pievienojās dziesmā "Tur kaut kam ir jābūt", koncertturnejas oficiālie viesi "Sudden Lights", "Prāta vētras" gospel koris un viesmūziķi no Zviedrijas – Povels Olsons (Povel Olsson) un Magnus Nīlsons (Magnus Nilsson).

Jau pēc nedēļas, 11. augustā Prāta Vētra dosies uz Daugavpili, kur stadionā "Lokomotīve" uz skatuves kāps arī Marina Kravets (Марина Кравец), lai kopīgi ar Renāru Kauperu dziedātu dziesmu "Как я искал тебя" no jaunā albuma. Savukārt 17. augustā "Skārda bungu tūre" noslēgsies ar koncertšovu Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties www.ekase.lv, TK "Spice" informācijas centrā un pilsētu kultūras namu kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!