Foto: DELFI

Spītējot maija mēneša aukstuma rekordiem, kas viens pēc otra tiek pārspēti šajās dienās, brīvdabas koncertsezonu atklājis rīdzinieku un tūristu iecienītais Kalnciema kvartāls. 11. maijā uz ābeļdārza skatuves kāpa amerikāņu grupa "Mary McBride Trio" kopā ar latviešu mūziķiem pavadošajā sastāvā.

Kā ik gadu Kalnciema kvartāls līdz pat rudenim ceturtdienas sola piedāvāt plašu un kvalitatīvu mūzikas programmu, kā arī āra kafejnīcas ar mājražotāju labumiem un Kalnciema kvartāla vīna veikala piedāvājumu.

Tāpat kā citus gadus, visa vasaras programma iepriekš netiks publicēta, katru koncertu izziņojot kā pārsteigumu. Publikai tiks piedāvāts šobrīd svaigākais no Latvijas mūzikā notiekošā, vienu vakaru veltot kādai roka leģendai, vienu estrādes mūzikas elkiem, dažus vakarus ļaujoties elektronikai un eksperimentāliem starpžanru piedzīvojumiem un, protams, atstājot daudz vietas izciliem vokāliem, džezam un pasaules mūzikai.

Nākamais koncerts plānots jau 18. maijā, kad uzstāsies grupa "Aloe Vera" ("АлоэВера") no Krievijas un režisors Vladislavs Nastavševs ar paša komponētu dziesmu programmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!