Foto: Publicitātes foto

Klasiskās mūzikas cienītāji 8. jūlijā pulcējās uz festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" prelūdijas koncertu Rīgas Domā, lai atklātu festivālu, kas no 11. līdz 17. augustam norisināsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Klausītājiem bija iespēja baudīt vēl nebijušu koncertprogrammu, kuras laikā vairākus no baroka un romantisma laika izcilāko mākslinieku skaņdarbiem Latvijā bija iespēja dzirdēt pirmo reizi.

Apmeklētāji vidū bija bijušais valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri, šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs, publiciste Elita Veidemane un citi. 

Savukārt par godu "Summertime – aicina Inese Galante" festivāla desmitgadei apmeklētājiem tiks piedāvāta aizraujoša programma - klausītājus priecēs muzikālie eksperimenti ar šķietami nesavienojamiem mūzikas žanriem, skanējumu, kā arī dažādu izpildītāju vecumu un pieredzi. Festivāls apvieno izcilākos pasaules māksliniekus – "Grammy" balvas laureāti, neatkārtojamās franču pianistes, pasaulslavenās operas zvaigznes un daudzus citus pasaulē atzītus māksliniekus.

Biļetes uz visiem festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un vietnē www.bilesuparadize.lv.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!