Foto: Andrejs Vasjukevičs

Sestdien, 21. septembrī, ar koncertu Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", etno mūzikas grupa "Tautumeitas" ir uzsākusi savu koncertu sēriju Latvijā. Ņemot vērā, ka uz grupas koncertiem Cēsīs un Jelgavā biļetes ir izpārdotas, 13. oktobrī tiks rīkots papildkoncerts Jelgavā ar Aminatas un "Mesa" piedalīšanos, portālu "Delfi" informē grupas pārstāve Santa Kola.

Ar koncertu Rēzeknē, Latgales vēstniecības "Gors" skatītāju piepildītā zālē, etno mūzikas grupa "Tautumeitas" ir atklājusi savu pirmo Latvijas koncerttūri, kas noslēgsies ar koncertu Lāčplēša dienā, 11. novembrī, Ventspils koncertzālē "Latvija". Koncertā tika izpildītas ne tikai jau zināmas dziesmas no grupas debijas albuma, bet arī daži pārsteigumi, kas iepriekš izskanējuši tikai atsevišķos koncertos. Kā īpašs pārsteigums klausītājiem bija ne tikai iespaidīgais gaismu šovs, īpaši šiem koncertiem veidotās video projekcijas, bet arī uzaicinātie viesmākslinieki - koris "Cantus Fortis", kā arī dejotāja Līga Ūbele un TDA "Zīle" un TDA "Dardedze".

Grupa Latvijas koncerttūrei gatavojas kopš pagājušā gada septembra, kad Rīgā, koncertzālē "Palladium" notika pirmie lielie solo koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē, kas tika pilnībā izpārdoti. Līdz ar pirmā koncerta izskanēšanu, grupa izsludina papildkoncertu Jelgavā 13.oktobrī, kurā kā viesmākslinieki piedalīsies arī Latvijā iemīļotie mūziķi Aminata un "Mesa".

Tūres ietvaros Latvijā koncerti notiks:

28. septembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis", Cēsīs (izpārdots);
13. oktobrī divi koncerti Jelgavas Kultūras namā, Jelgavā;
11. novembrī koncertzālē "Latvija", Ventspilī.

Biļetes uz koncertiem ir iespējams iegādāties www.ekase.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!