Foto: Publicitātes foto
Kuldīgas kultūras centrā 9. decembrī izskanējis koncerts "Tenoru Jaunais gads", ar kuru aktieru apvienība "Teātru tenori" uzsākusi Latvijas turneju.

Īpašajā muzikālajā projektā "Teātru tenori" apvienojušies: Juris Jope (LNO), Marģers Eglinskis (Liepājas teātris) un Mārtiņš Brūveris (Latvijas Nacionālais teātris), kurš bija arī vakara konferansjē. Koncerta īpašā viešņa bija Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane, bet par muzikālo pavadījumu rūpējās Anatolija Livčas instrumentālā grupa. Nākamajos koncertos viņiem pievienosies arī Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kristians Kareļins.

Koncertā skanēja gan jaunas, bet jau iemīļotas dziesmas, gan klasiska – pārbaudītas vērtības, bez kurām nav iedomājams Jaungada noskaņu koncerts, kā arī aktieru joki, caur kuriem humoristiskā veidā tika interpretēts tas, ko mēs varam sagaidīt no 2019. – Cūkas – gada.

"Aktieri un koncerta organizatori ir ļoti gandarīti, ka ideja par teātru tenoru apvienošanu koncertā ir pilnībā attaisnojusies, jo koncerts sniedza skatītājiem ne tikai skaistas dziesmas, ļoti kvalitatīvā izpildījumā, bet arī jokus un asprātības, ievadot skatītājus Jaunā gada sagaidīšanas noskaņās," teic koncerta producente Ilze Laila Purmaliete.

Nākamie koncerti "Tenoru Jaunais gads" notiks 14. decembrī Valmierā (īpašais viesis – Viesturs Jansons), 15. decembrī Kauguros (īpašā viešņa – Madara Botmane), 22. decembrī – Rīgas Latviešu biedrības namā, kā arī 2019. gada janvārī – Alūksnē, Smiltenē, Baložos, Madonā , Babītē, Cēsīs, Limbažos un citur Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!