Foto: Publicitātes foto

Neskatoties uz nelielo aizkavēšanos, ceturtdien, 4. augustā, ar festivāla apmeklētāju priecīgo skrējienu vārtus vēris Baltijā lielākais deju mūzikas festivāls "Weekend Festival Baltic". Pirmās dienas kulminācijā – grandioza zviedru dīdžeja Avicii uzstāšanās, kas vienlaikus ir arī skaņu meistara pirmā un pēdējā uzstāšanās Baltijā.

Kā portālu "Delfi" informēja festivāla sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Tomkalne, rinda pie "Weekend Fest" ieejas sākusi veidoties jau ceturtdien no agra rīta, lai pirmie ieņemtu labākās vietas pie galvenās skatuves un sagaidītu elektroniskās deju mūzikas pionierus Darude. Nelielā aizkavēšanās festivāla teritorijas atvēršanā acīmredzami nesatrauca apmeklētājus, tādēļ jautrība sākusies jau pie festivāla ieejas, līdz, atverot vārtus, apmeklētāji ar priecīgu skrējienu ieņēmuši festivāla teritoriju.

Pirmajā festivāla dienā uz "Weekend Live Stage" ar dzīvo priekšnesumu kāpa Latvijā labi pazīstamais britu d'n'b duets "Sigma", bet uz "Digital Stage" ballīti atklāja "Weekend Festival Baltic" un "Coca Cola" kopīgi organizētā DJ konkursa uzvarētāji no Latvijas Tommy U & Tob Luii. Tikmēr uz "Future Stage" pirmie ar saviem DJ setiem skatītājus iekustināja Jack Perry, Mr. Belt& Wezol un Watermat.

Festivāla rīkotāji aicina apmeklētājus sekot līdzi programmai "Weekend Festival Baltic" sociālo tīklu kontos.

Foto: Martin Dremljuga

Pirmās dienas noslēgums un absolūtā kulminācija bija zviedru dīdžeja Avicii uzstāšanās, turklāt šī ir pirmā un arī visticamāk pēdējā reize, kad populārais deju mūzikas pārstāvis viesojas Baltijā. Kā ziņots iepriekš, marta beigās Avicii nāca klajā ar publisku paziņojumu par mūzikas industrijas atstāšanu, pamatojot to ar vēlmi pievērsties citiem talantiem un interesēm.

Baltijā lielākais deju mūzikas festivāls "Weekend Festival Baltic" norisinās no 4. līdz 6. augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Festivāls norisinās otro gadu pēc kārtas un iepriekšējā gadā festivālu apmeklēja vairāk nekā 80 tukstoši cilvēku. Kā informē festivāla rīkotāji, 97% biļešu uz "Weekend Festival Baltic" ir jau oficiāli izpārdotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!