Foto: LETA
Ar svinīgu pasākumu un īsu koncertu "Palladium" koncertzālē otrdien tika prezentēts grupas "Instrumenti" jaunākais albums "Procrastination".

Ieejas biļetes uz pasākumu tirgotas netika, grupa tajā pulcēs savus draugus, īpašos viesus, kā arī pāris simtus "Instrumenti" mūzikas cienītājus, kuri bija starp vairākiem tūkstošiem cilvēku, kas grupas mājas lapā pieteikušies ielūgumiem uz albuma atklāšanas svētkiem.

Albums "Procrastination", kurā iekļautas 11 jaunas dziesmas, tapis Rīgā, grupas studijā "Tru Music Studio" cieši sadarbojoties ar Gati Zaķi, kas piedalījies albuma tapšanā gan kā dziesmu līdzautors, gan arī producents. Jaunā albuma tituldziesmas "Procrastination" līdzautors ir Vestards Šimkus. "Procrastination" māksliniecisko noformējumu veidojis Reinis Pētersons.

Jaunā albuma pirmais singls "Don't Hold Onto Me" kopā ar video tika prezentēts marta vidū. Video klipa režisors ir Uģis Olte. Ar otro albuma singlu un video – "Heartcore" – "Instrumenti" savus klausītājus iepazīstināja aprīļa beigās. "Heartcore" video klipa autors ir Indriķis Ģelzis.

Albums pieejams visā Latvijā, to var iegādāties arī "Instrumenti" interneta veikalā, kā arī iTunes.

"Instrumenti" arī izziņo savu koncertu 21. novembrī Palladium koncertzālē. Biļetes uz koncertu no šodienas plkst. 10:00 nopērkamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā – www.bilesuserviss.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!