Ar iespaidīgu šovu pārpildītā "Arēnā Rīga" sestdien noslēdzās grupas "Instrumenti" debijas albuma "TRU" koncertsērija, pulcējot tūkstošiem fanu un līdzjutēju.

"Šis bija īpašākais vakars mūsu mūžos! Paldies visiem, kas to piedzīvoja kopā ar mums!" pēc koncerta visiem "Delfi" lasītājiem sveicienus sūta Shipsi, kā arī piemiņai dāvā kopīgo koncerta foto (attēlā)!

Koncertā Shipsi un Reynsi, piedaloties pavadošajai grupai, izpildīja dziesmas no "Instrumentu" debijas albuma "TRU", kas klajā nāca 2011. gada augustā. Īpašus akcentus un spilgtāku noskaņu dziesmām piešķīra mākslinieku Katrīnas Neiburgas, Ksenijas Zaķes un Māra Lagzdiņa veidotās videoprojekcijas. Gatavojoties koncertam "Arēnā Rīga", skatuves ekrāns un projektors tika vesti no Lielbritānijas, jo šovam nepieciešamās jaudas tehnika Baltijas valstīs nav pieejama.

Ar rūpīgi pārdomātu un emocionāli piesātinātu audiovizuālu priekšnesumu "Instrumenti" pēdējā mēneša laikā jau priecējuši skatītājus arī Valmierā un Liepājā.

Koncerta viesmākslinieku godā, tāpat, kā "TRU" Valmieras un Liepājas koncertos bija grupa "The WoW", kuras soliste uz skatuves kāpa arī "Instrumentu" priekšnesuma laikā, lai izpildītu dziesmu
"Freaked Out". Īpaši uz Rīgas koncertu kā viesmāksliniece bija ieradusies arī igauņu izcelsmes Šveices dziedātāja Ingrīda Lūkasa, kura debijas albumu, līdzīgi kā "Instrumenti" ierakstījusi "Green House" studijā Islandē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!