Šonedēļ grupa "Prāta vētra" izsludinājusi jaunu starptautisku konkursu saviem faniem un publikai atrādījusi savu jaunāko videoklipu, kas tapis grupas aktuālajam singlam "Ko tu vēl domā?". Piedāvājam ielūkoties klipa tapšanas aizkulisēs.

Tāpat kā daudzus citus "Prāta vētras" dziesmu videoklipus, arī šo veidojis grupas bundzinieks Kaspars Roga, kurš, dziedātāja Renāra Kaupera vārdiem, "grupā velk vairākus vezumus". Lai gan varētu rasties iespaids, ka klipā grupas dalībnieku "skriešana pa sienām" ir specefektu radīta, tomēr tā nav. Videoklipa vajadzībām īpaši būvēts cilindra formas karkass ar viesnīcas gaiteņa dekorāciju, un to, griežot uz vienu vai uz otru pusi, radīts vajadzīgais iespaids.


Atgādinām, ka dziesma "Ko tu domā" ir otrais singls no šopavasar iznākušā albuma "Vēl viena klusā daba", bet 28. jūlijā "Prāta vētra" ar koncertu Jelgavā uzsāks albuma popularizēšanas turneju Latvijā.

Jau ziņots, ka turneja "Vēl viena klusā daba" norisināsies 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un 17. augustā Rīgā, "Skonto" stadionā. Visu koncertu īpašais viesis būs grupa "The Sound Poets".

Šobrīd uz koncerttūri "Vēl viena klusā daba" pieejamas biļetes stāvvietās Rīgā un Jelgavā par 15 latiem, pārejās pilsētās – 12 latiem. Koncerta dienā stāvvietu biļešu cena Rīgā būs 20 lati, Jelgavā 18 lati un pārejās pilsētās – 15 lati. Biļetes pieejamas www.eKase.lv, t/c "Spice" tirdzniecības centrā un koncertu norises pilsētu kultūras centros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!