Foto: DELFI

Koncertzālē "Palladium" 13. februārī izskanējis pirmais no diviem tur paredzētajiem pašmāju dziedātājas Lindas Leen tradicionālajiem Sv. Valentīna dienas koncertiem, kas šoreiz piedāvā neparastu ieskatu radošajā procesā - vienu no posmiem dziesmas ceļā no idejas līdz ierakstam.

Dziedātāja ir uzsākusi darbu pie sava jaunā albuma, ko paredzēts izdot šī gada rudenī, bet "Demo koncertu" iecere ir demonstrēt komponistes pirmatnējo skaņdarba materiālu – bez producēšanas, studijas uzslāņojumiem. Koncertā izskanēja Lindas Leen jaunākie skaņdarbi, kas tapuši sadarbojoties ar jaunizveidoto Eiropas labākajās laikmetīgās mūzikas augstskolās studējošo mūziķu apvienību "The Gray Cardinals". Tās sastāvā muzicē jau Matīss Čudars (ģitāra), Ivars Arutjunjans (bungas), Rūdolfs Macats (taustiņinstrumenti) un Johanness Vahts (Dānija, kontrabass).

Jau vēstīts, ka šogad Lindas Leen koncerti notiks 14. februārī Rīgā, koncertzālē "Palladium", 15., 16. un 17. februārī – Valmierā, Liepājā un Jelgavā. Biļetes uz koncertie ir nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!