Foto: Publicitātes foto

Jau ceturto gadu visas vasaras garumā rīdzinieki un galvaspilsētas viesi tiek aicināti uz pilsētas vasaras kultūras aktivitāšu centru "Origo Summer Stage". Jauno vasaras sezonu uz "Origo Summer Stage" skatuves atklāja Māra Briežkalna kvintets, kurā muzicēja pazīstamie mūziķi Intars Busulis, Gints Pabērzs, Viktors Ritovs, Edvīns Ozols un Raimonds Macats, kā arī daudzsološā grupa "Komla" no Lielbritānijas, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

"Origo Summer Stage" ceturtās sezonas atklāšana norisinājās ceturdien Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra "Origo", kad pirmos vasaras akordus ieskandināja Intars Busulis un Māra Briežkalna kvintets ar koncertprogrammu "Latvian Evergreens".

Savukārtpēc tam uzstājās grupa "Komla" no Lielbritānijas, kurai mūzikas zinātāji tuvākajos gados sola spožu nākotni un topu virsotnes. Grupa "Komla" sevi ir pierādījusi kā spēcīgu "dzīvā" izpildījuma rokgrupu, kas ar ģitāru palīdzību var iekustināt jebkuru publiku. Grupa nesen izdevusi savu pirmo ierakstu, kura izveidē sadarbojusies ar visā pasaulē pazīstamās Lielbritānijas grupas "Muse" producentu Polu Rīvu (Paul Reeve). Vairāk informācijas par grupu "Komla" šeit.

7. jūnijā plkst. 16 uz "Origo Summer Stage" skatuves kāps Jolanta Gulbe un Deniss Paškevičs ar pasaules mūzikas programmu "Birds & Flowers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!