Foto: DELFI
Ceturtdien "Skonto stadionā" notika grupas "Prāta vētra" koncertturnejas "Vēl viena klusā daba" noslēguma koncerta mēģinājums.

Piektdien koncertturnejas noslēguma koncertā grupa grupas "Prāta vētra" sagatavojusi arī īpašu Latvijas olimpiešu sumināšanu un šo koncertu plānojuši apmeklēt arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa ģimene un eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Kā portālu "Delfi" informēja grupas pārstāve Guna Zučika, plānots, ka koncertturnejas noslēguma koncertā Rīgā pulcēsies vairāk nekā 25 000 skatītāju.

Atgādinām, ka ar koncertiem pagājušajā piektdienā Valmierā un svētdien Preiļos "Prāta vētra" turpināja albuma "Vēl viena klusā daba" Latvijas koncertturneju, kas aizsākās Jelgavā.

Valmieras koncerts, kuru apmeklēja 9000 skatītāju, izvērtās īpaši emocionāls, jo tas notika dienā, kad valmierietis Māris Štrombergs ieguva savu otro Olimpisko spēļu zelta medaļu. Par godu šim sasniegumam un arī pludmales volejbolistu bronzas medaļas ieguvējiem Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam "Prāta vētras" dziesma "Bronza" ieguva jaunu tekstu – "Mums tak ir zelts, un arī bronza".

Pirms koncerta Valmierā grupa "Prāta vētra" saņēma platīna disku par albumu "Vēl viena klusā daba". Savukārt Preiļi, kur "prātnieku" koncertu apmeklēja 5500 skatītāju, bija otrā vieta koncertturnejā, kuras izskaņā publikai izdevās grupu atsaukt atpakaļ, lai izpildītu dziesmu "Lidmašīnas".

Noderīga informācija par 'Prāta vētras' Rīgas koncertu

Jau vēstīts, ka albums "Vēl viena klusā daba" ierakstīts no 2011.gada septembra līdz šā gada martam ASV pilsētiņā Hadsonā, kā arī Lielbritānijā un Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!