Foto: Publicitātes foto
Pirms savas Latvijas turnejas atklāšanas, grupa "Prāta vētra" otrdien, 25. jūlijā tikās ģenerālmēģinājumā Rīgā, lai pieslīpētu gaidāmo sešu koncertu programmu.

Kopā ar "Prāta vētras" dalībniekiem uz skatuves kāps arī viesi, tai skaitā jaunā dziedātāja Evija Smagare no Daugavpils, kura kopā ar grupu ierakstījusi dziesmu "Nākamā nodaļa" no albuma "Vēl viena klusā daba".

Otrdien Jelgavā, Lielupes pļavā uzsākta arī turnejas pirmā koncerta skatuves uzbūve. Pilnā izmērā skatuve tiks uzbūvēta vēl Rīgas koncertos, pārējos skatuve būs pielāgota pasākuma norises vietas apjomam, taču no tā necietīs šova elementi un skatuves vizuālais noformējums.

Jau ziņots, ka turnejas "Vēl viena klusā daba" atklāšanas koncerts notiks Jelgavā, 28. jūlijā.

Ieeja koncerta teritorijā no plkst: 18:30, koncerta sākums 20:30. Īpašie viesi – grupa "The Sound Poets." "Prāta Vētras" uzstāšanās ilgs divas stundas, kuras laikā tiks izpildītas dziesmas no pavasarī klajā laistā albuma "Vēl viena klusā daba", kā arī dziesmas no visiem grupas daiļrades posmiem. Koncerta beigas paredzētas neilgi pirms plkst 00:00. Pasažieru pārvadāšanai pēc koncerta "Latvijas Dzelzceļš" ir norīkojis papildu elektrovilcienu Jelgava-Rīga, kurš no Jelgavas izbrauks pēc pusnakts - plkst.0:15

Turpmākie koncerti 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un 17. augustā Rīgā, "Skonto" stadionā.

Uz koncerttūri "Vēl viena klusā daba" pieejamas biļetes stāvvietās Rīgā un Jelgavā par 15 latiem, pārejās pilsētās – 12 latiem. Koncerta dienā stāvvietu biļešu cena Rīgā būs 20 lati, Jelgavā 18 lati un pārejās pilsētās – 15 lati. Biļetes pieejamas www.eKase.lv, t/c "Spice" tirdzniecības centrā un koncertu norises pilsētu kultūras centros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!