Foto: Publicitātes foto

Grupas "The Killers" talanta cienītājus trešdien vakarā satrauca koncerta iesildītājmākslinieku - grupas "James" - koncerta atcelšana, taču pēc vairāku stundu gaidīšanas "The Killers" tomēr kāpa uz Mežaparka Lielās estrādes skatuves.

Grupa Latvijā viesojās sava jaunākā albuma "Battle Born", kas klajā laists 2012. gada rudenī, veicināšanas turnejas ietvaros. 

Jaunākajam "The Killers" albumam ir dots viņu Lasvegasas studijas vārds, kam ir liela nozīme grupas biogrāfijā. Kā uzskata paši grupas dalībnieki, šis nosaukums jaunajam albumam ir godam nopelnīts.

Kā stāsta grupas solists Brendons Flouers (Brandon Flowers): "Tas ir smagākais, ko jebkad esmu paveicis savā dzīvē. Tas ir ilgākais laika posms, kurā mēs esam veikuši savu ierakstu, kā arī garākais laika posms, ko esmu pavadījis dziesmu vārdu sacerēšanai. Es vēlētos teikt, ka esam sasnieguši pašu pilnību."

"The Killers" dibināta 2001. gadā Lasvegasā, Nevadas štatā ASV. Grupa debitēja 2004. gadā ar albumu "Hot Fuss", iekarojot plašu pupularitāti ar hītiem "Mr Brightside, "Smile Like You Mean It" un"Somebody Told Me".2006. gadā sekoja ne mazāk panākumiem bagātais albums "Sam's Town", kas saņēma "BRIT Awards"balvu kā gada labākais ārvalstu albums. Savukārt 2008. gadā tika izdots albums "Day & Age", kas sekoja vērienīga pasaules turneja ar izpārdotiem koncertiem lielākajās pasaules pilsētās. 2010. gadā, pēc turnejas beigām, grupa paziņoja par pārtraukumu radošajā darbība, taču jau 2011. gadā atgriezās ar koncertiem un jaunā albuma plāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!